Rajtengedély

Rajtengedély vizsga

JELENTKEZÉS A RAJTENGEDÉLY-VIZSGÁRA

Díjugratás:

Hamarosan kezdődnek a rajtengedély vizsgák országszerte, illetve 3 helyszínen 2 napos felkészítő táborok is megrendezésre kerülnek. Ezek a felkészítő táborok nyitottak, tehát nem csak a rajtengedély vizsgára készülők vehetnek részt rajtuk, hanem kezdő-, illetve  ifjúsági korú lovasok is jelentkezhetnek és edzői továbbképzésnek elfogadja a Magyar Lovas Szövetség.  A felkészítő táborokra jelentkezni lehet, a www.rajtengedely.hu oldalon található elérhetőségeken és  a  dijugratas@lovasszovetseg.hu  e-mail címre küldött levélben. A jelentkezés során kérjük a következő adatok megadását: lovas neve, ló neve, lovas „szintje" (vizsgára készül, kezdő lovas, ifjúsági versenyző), edző neve, egyesület. A táborokat minimum 16 fő jelentkezése estén rendezik meg. A rajtengedély vizsgákkal kapcsolatos minden információ megtalálható a szövetség honlapján:  http://www.lovasszovetseg.hu/rajtengedely-vizsga

Időpontok:

Díjugratás:

2017. március 19 - Pilisjászfalu    Felkészítő tábor: március 17-19 Jelentkezés:neuberni@gmail.com

2017. április 2 - Mezőhegyes        Felkészítő tábor: március 31-április 1 Jelentkezés: janesz.janos@menesbirtok.hu

2017. április 7 - Kaposvár

2017. április 15 - Kiskunhalas       Felkészítő tábor: április 13-14 Jelentkezés: rrkozak31@gmail.com

2017. április 15 - Sóskút

2017. április 16 - Győrzámoly       Felkészítő Tábor: április 14-15 Jelentkezés: gabor.horvath@horvathlovaskft.hu

2017. április 22 - Nyíregyháza

2017. május 14 - Somoskőújfalu

Regisztrált edzők és Rajtengedély-vizsgázók figyelem!

A Magyar Lovassport Szövetség Díjugrató szakága az idei évben is a Rajtengedély-vizsga felkészítő edzőtáborokat szervez, melyet egyúttal a tanfolyamon résztvevő lovasok regisztrált edzőinek számára kötelező továbbképzésként fogad el.

A tanfolyamra a rajtengedély-vizsgázókat és már a vizsgát tett kezdő lovasokat várjuk.

A tanfolyam 2 és fél napon keresztül, gyakorlati és elméleti oktatásból áll. Az elméleti oktatáson az edzőknek nem kötelező a részvétel.

A tanfolyam díjmentes, a rendező kizárólag boksz-költséget számolhat fel, melynek díja nem haladhatja meg a 4000.- Ft/nap összeget.

A továbbképzésre jelentkezni az időpontok mellett megadott e-mail címen lehet.

A rajtengedély vizsgák minimum 15 fő vizsgázása esetén leszenek megtartva.

FIGYELEM!

- kérjük legyen tisztában a vizsgán való megjelenés feltételeivel! (lsd.alul)

- a rajtengedély vizsgára csak a Magyar Lovas Szövetségtől kapott igazolási számmal és a születési dátum (jelszó) beírásával lehet jelentkezni!

- figyelmesen olvassa el, melyik szakág vizsgájára jelentkezik!

- kérjük amennyiben a vizsgán nem tud megjelenni, a jelentkezését időben vonja vissza!

- amennyiben a gyakorlati vizsgára jelentkezők száma nem éri el a 15 főt, a vizsga nem kerül megrendezésre!!

A rajtengedély-vizsgán való megjelenés feltételei:

- A vizsgázónak rendelkezni kell tagkönyvvel és a Lovas Szövetségtől kapott igazolási számmal.

- A vizsga díjat, elmélet 2000.- Ft gyakorlat 5000.- Ft, az "Ügyfélkapu" szolgáltatást igénybe véve, előre a Magyar Lovas Szövetség részére be kell fizetni. A helyszínen készpénzt a vizsgáztatónak nem áll módjában elfogadni!

-  Regisztrált edző megjelölése

-  Érvényes sportorvosi igazolás

-  Hivatalos versenyhez illő öltözék

- A kötelező oltásokkal, útlevéllel rendelkező ló.

A rajtengedély-vizsga gyakorlati lebonyolítása:

A rajtengedély-vizsgára való jelentkezés minden szakágban a TopSoft ZRT nevezési program segítségével történik.

Amelyik szakágban a nevezési program még nem működik, ott a Sportiroda nyújt ehhez segítséget.

A rajtengedély-vizsga nem kezdődhet de. 9 óra előtt.

1./ Elméleti vizsga

2./ Gyakorlati vizsga (A vizsga lebonyolításához a díjugrató/lovastusa szakágban mentő kötelező, a többi szakágban ajánlott)

3./ Eredményhirdetés, oklevél osztás.

A sikeres vizsgát tett sportoló elismerő oklevélben részesül.

© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Archívum