Airvent fölény hazai pályán

A versenyrendező klub első számú lovasa, Horváth Balázs ott folytatta ahol a legutóbbi fedettpályás szezonban abbahagyta és a nagykörökben is, ismét győzedelmeskedett.

16779932 1334408223249185 1839599138 n

Pénteken a 130 cm-es, hiba-idős számban, a hét éves, herélttel PM Toledóval, majd szombaton a kétfázisos versenyszámban PM Diamantinával lett első, megelőzve klubtársát, a Kaposváron győztes Marton Andrást és PM Fortunát. A vasárnap esti záró versenyszám, 135 cm-es alappályáján, huszonkilenc párosból tízen teljesítették hibátlanul, nemzetközi pályaépítőnk, Erdélyi Magdolna pályáját. Az összevetésben Horváth Balázs ezúttal PM Diamantinával a második legjobb időt tudta elérni, hiszen gyorsabban lovagolt az utánpótlás lovak tenyészversenyének győztese, a bábolnai, Szentirmai Péter, aki a  nyolc éves kancájával Concordia HB-vel nyerni tudott.

szentirmai

A háromnapos verseny legmagasabb stíluspontját is Airventes lovas kapta, a szombati 110 cm-es, ifi stílusversenyben, Lehotai Máté Csóróval a magas értékű 8,8 ponttal.

© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Archívum