CSI** Celje/SLO - Ötször szólt a Magyar Himnusz

A második versenyszámban Magyar Himnusz szólt Szuhai Gyulának, aki Granda Z-et lovagolta a hiba-idős 120 cm-re kiírt versenyszámban.

A Nagykörben szintén Szuhai Gyula volt a legsikeresebb magyar versenyző. Brodyval második helyet szerzett a hiba-idős számban.

Az esti Közép körben 130 cm-re építette a pályát Eduard Petrovic, a hazánkban is ismert horvát pályaépítő. Az 52 indulós kétfázisos versenyben 34-en jutottak a második fázisba. A legjobb teljesítményt Horváth Balázs érte el PM Jackpot nevű lovával, aki utolsó előttiként indult a számban. Az első nap végén nekik szólt újra a Magyar Himnusz.

Élő közvetítés a versenyről: http://konjitv.konji.com/video/aktualni-prenos-v-zivo-2/

Szombaton az 115 cm-es számban Kiss Zsolt lett a második Carnero nevű lovával, míg 120 cm-en az előző napi győztes páros Szuhai Gyula és Granda Z a harmadik helyen végeztek. A Nagykör 140 cm-es kétfázisos versenyszámát az Airvent lovasa, Horváth Balázs nyerte a 15 éves Frederikkel. Az esti középkör után is volt mit ünnepelni, hiszen ismát magyar győzelem született James Wingrave és Agropoint Carta jóvoltából.

A vasárnapi nap sem múlt el sikerek nélkül, itt a 120 cm-es számban Técsy Attila végzett az első és második helyen, katalánnal és Peronnal. A Nagydíjban, 145 cm-en a legjobb teljesítményt James Wingrave érte el az enyingi Sissivel, ők az ötödik helyet szerezték meg.