CSIO****-W Pozsony

A nehéz pályán lovasaink igen jól teljesítettek az első fordulóban. Krucsó Balázs és Nemo egy vízbelépéssel fejezték be a pályát. A másodikként induló Pirik Zsolt és Havanna 8 hp-ot szerzett. Hugyecz Mariann Cash nyergében egy szép lovaglással, hiba nélkül jött le a pályáról. Az utolsó párosként versenyző James Wingrave és Calira szintén egy remek nullával végeztek. A csapat első helyen fordult 4 hibaponttal. Mögöttünk 3 nemzet állt 8 hp-val, a franciák, az észtek és az osztrákok.
A második fordulóban sok lovas teljesített rosszabbul, kevés jó eredmény született, egészen az első francia párosig. Aztán Krucsó Balázs KN Nemoval egy bravúros hibátlant lovagolt, így még mindig vezettünk. Az hamar kiderült, hogy a francia csapat lesz a rivális, mert második lovasuk is lenullázott. Ezek után Hugyecz Mariann és Cash 4 hp-ot szerzett. Egyre szorosabbá vált a kűzdelem. A harmadik francia lovas nem hibázott és követte csapattársait, eredménye 0 hp. A verseny utolsó indulójaként James Wingrave lovagolt a pályája Agropoint Calirával, aki az idén már sokszor bizonyított. Ellenfeleink már az összevetésre készültek. Jamie és Calira jól teljesítettek, de 2 verőhibával végeztek. A franciák megúszták az összevetést, mi pedig nagyon örültünk a második helynek, hiszen mindenki boldog lett volna, ha előre ezt a helyezést  jósolják nekünk a 13-ból.

GRATULÁLUNK!

Pozsony CSIO 2008