CSI**-W Budapest - második nap
Hazánk lovasai ismét jól teljesítettek, hiszen Szász Attila a mezőhegyesi Vénusszal a harmadik helyen zárt, míg James Wingrave Sissivel a hatodik lett a veersenyszámban. A legjobb lovaglást a belorusz Vasil Ivanou és Aleqs mutatták be, így ők vehették át a győztesnek járó díjakat.

Vasil Ivanou-Aleqs

Szász Attila-Vénusz

A 12 órakor kezdődő számban 11 staféta versengett egymással. Az elsőként induló Kovács Henri-Agropoint Cassius és Kövy András-Úrnő páros sokáig tartotta vezető pozicióját, de az utolsó előtti osztrák páros - Wolfgang Ötschmaier-Liliput és Iris Murray-Cash Flow IV- beelőzte őket, így a legjobb magyar staféta a második helyen zárt.

Iris Murray-Cash Flow IV

Wolfgang Ötschmaier-Liliput

Legeredményesebb magyar páros:
Kövy András-Úrnő és Kovács Henri-Agropoint Crosshill

Eredménylisták

Közép-Európai Liga Világkupa versenyszám 150 cm-en

A szombat esti nehéz küzdelembe 34 lovas nevezett, köztük 7 magyar díjugrató. A tegnapi sikerekben bízva mindenki reménykedett, de a szerencse ebben a számban elpártolt tőlünk. Pirik Zsolt és Havanna egy rossz leérkezés után felbuktak (szerencsére sérülés nem történt), Horváth Balázs és Eternally, James Wingrave és Agr. Crosshill valamint Szentirmai Ferenc és Belfast Knight is mind egy verőhibát vétettek. Szuhai Gyula és Brody 8 hibaponttal hagyták el a pályát, míg Hugyecz Mariann és Cash 9 hibapontot szerzett. A magyarok becsületét a németországban élő Jenei Sándor és Loradin mentették meg, akik az alappályán remekül  teljesítettek, így bejutottak a 12 összevető közé. Ott is igen magabiztosan szerepeltek és végül a negyedik helyen végeztek. A számot a svájci Werner Muff nyerte, aki a gyors Quax-ot lovagolta.

Werner Muff és Quax 22

Jenei Sándor és Loredo