Horváth Balázs és PM Jackpot szárnyalt
Kedden a 6 éveseknél 120 cm-en kétfázios versenyszámban 5. helyen végzett Horváth Balázs és PM Jackpot, míg nem sokkal lemaradva 8. lett Krucsó Szabolcs és Agropoint Chello.

A 7 éves szintén kétfázisos versenyszámban Gavallér zárt az első 1/3-ban Krucsó Szabolccsal nyergében.

Szerdán a 6 éveseknek hiba-idős számot rendeztek, ahol PM Jackpot és Horváth Balázs megismételve az előző napi formát az 5. helyen végzett.

130 cm-en a 7 évesek összevetéses számában Gavallér és Carneol végzett az első 20-ban. Mindkét lovat Krucsó Szabolcs lovagolta.

Csütörtökön a 7 éves lovak versenye volt korábban, itt egyedül James Wingrave tudott hibátlanul teljesíteni Onix Jac nevű lovával, mely a 34. helyre volt elegendő.

Az utolsó szám volt a 6 éves lovak egyszeri összevetéses száma, ahol Horváth Balázs és PM Jackpot (Jaguar Mail-Levantos) egy 0-val kezdtek az alappályán. A 101. induló után 22 páros várta az összevetést. Balázs ötödiknek következett és egy gyors nullával rögtön az élre került. Már majdnem biztos volt a győzelem, hiszen az előző napok győztesei mind elvéreztek, amikor a dán Andreas Schou Cheer and Clear-rel 4 századmásodperccel rövidebb idő alatt fejezték be a pályát. Így Balázs és a Pataki Ménes által tenyésztett Jackpot a második helyet szerezték meg a 101 páros közül.
A versenyszámban olyan lovasok indultak, mint a FEI ranglistán 21. helyen szereplő Gianni Govoni/ITA vagy a 34. helyen álló Christian Ahlmann/GER. Ilyen mezőnyben 3 napon keresztül az élen szerepelni és végig hibátlanul teljesíteni nem kis eredmény, ami talán bizonyítja a hazai korosztályos lovak versenyrendszerének eredményességét.