Magyar győzelmek a Wörth-i tó partján
A háromnapos verseny egyik legnagyobb eseménye a szombat esti csapatverseny volt, amelyet az időjárási viszonyok miatt egy fordulóban rendeztek meg. Az országos bajnokságon megismert német Georg Bödicker nehéznek tűnő, 135 cm-es pályát épített a 11 négyfős csapat számára. Egy csapat két ifjúsági és két junior lovasból állt össze. A magyar fiatalok folytatták idei kitűnő szereplésüket, miután a Balogh Gyula által vezetett magyar 1-es csapat 4 hp-os összteljesítménnyel győzedelmeskedett. A győztes csapatból két ifjúsági lovas: Kovács Henri Corinával és Szabó Gábor Timpex Ábránddal hibátlanul lovagolt, míg Csilló Balázs Raszputyinnal 1, Debreceni János Coloradóval 2 verőhibát vétett. A magyar 2-es számú csapat a 8. helyen végzett, amelyből az élete első külföldi nemzetközi versenyén induló, jászberényi Ugrin Ildikó Papagénával hibátlanul teljesített.  Az egyéni versenyszámok is sorra magyar sikerekkel zárultak, hiszen az első napi ifjúsági nyitó számot a nyíregyházi Timpex ménes tulajdonában álló Ábránd Szabó Gáborral nyerte meg, míg a junior nyitószám győztese - három héttel az Európa-bajnoki 9. helyezése után - Kovács Henri lett Corinával.  A nagydíjak is értékes helyezésekkel záródtak: a 35 fős ifjúsági nagydíjban Biharvári Attila Timonnal 6. helyen, míg az összevetésben is hibátlanul lovagló Béni Dániel Devonnal 2. helyen végzett. A juniorok nagydíját 145 cm-es magasságon rendezték meg, amelyben Csilló Balázs Raszputyinnal a nagyon értékes 5. helyet szerezte meg. A gyermek korosztályban Mráz Tamás képviselte hazánkat, aki rutinos lovaglásokkal Maxim Mokkával helyezéseket ért el.